Online marketing

Cégünk  online  marketing kommunikációval foglalkozó csapata naprakész és innovatív megoldásokkal támogatja a márkaépítést és az értékesítését egyaránt. Kattintás alapú hirdetéseinkkel hatékonyan elérjük a célcsoportot, akik számára egyedi hirdetéseket és landing oldalakat készítünk, ezzel kitűnve a tömegből a maximális konverzió elérése érdekében.

Online marketing szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy Ön pontosan tisztában legyen a befektetés megtérülésével, a célok teljesülésével. Magas szintű szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy releváns és minőségi látogatók keressék fel weboldalát, akik adott esetben potenciális vásárlói lehetnek webáruházának vagy éppen  a meghatározott űrlapokra iratkoznak fel.

Google Adwords kampányok

Az Adwords komplex rendszere kifinomult hirdetési lehetőségeket tár elénk, amit csapatunk igyekszik a leghatékonyabb módon felhasználni az ügyfél igényeinek megfelelően. Az Adwords-ön keresztül az internetezők 80-90%-t el lehet érni, profi targetálási és szegmentálási lehetőségekkel. A kampányok eredményesen helyt állnak márkaépítésben és alkalmasak értékesítési célra is. A meghatározott célközönséget elérjük kulcsszavas kereséseik alapján, érdeklődési körük szerint, remarketinggel, a Google partner oldalain és számtalan egyéb csatornán, a gyakorlatban kiválóan hasznosított módszerekkel. A megfelelően megalkotott landing oldalaknak, folyamatos optimalizálásnak és A/B tesztelésnek köszönhetően alacsony kattintási és konverziós költségeket tudunk megvalósítani partnereink számára.

Facebook kampányok

A Facebook teljesen más beállítási lehetőségeket nyújt, ezen a csatornán is arra törekszünk, hogy a leghatékonyabb módon érjük el célközönségüket. Segítségünkkel elkötelezett rajongó tábort építhet és releváns érdeklődőket fogadhat weboldalán. Folyamatos tesztek végrehajtásával alacsony áron produktív hirdetéseket hozunk létre, hogy növeljük értékesítését vagy éppen adatbázisépítését. Naprakészek vagyunk a legújabb Facebook beállításokkal kapcsolatban is, legyen az remarketing, retargeting vagy „hasonmás“ kampányok, ha versenytársa még nem használja, itt az idő, hogy Ön mihamarabb elkezdje.

Közösségi média

Használja ki a közösségi platformok lehetőségeit! A közösségi jelenlét és kommunikáció segíti a márka iránt elkötelezett felhasználók „kiépítését“, akiket aktivitásra kell sarkallni. Nem érdemes kihagyni a közösségi média számtalan előnyét, ha úgy érzi nincs ötlete, hogyan kezelje közösségi oldalait, bízza  specialistánkra, aki megtalálja cégének az elszánt követőket, eredményesen működteti az információ áramlást az oldalakon és a rajongókat valamint a felhasználókat – akik potenciális vásárlókká válhatnak – cége weboldalára irányítja.

Blog

Egy blog menedzselése egyrészt kedvez a keresőkben való organikus találatok minél kedvezőbb helyezésének elérésében, másrészt folyamatos színvonalas tartalmat szolgáltatva növeli az aktivitást weboldalán és hozzá járul az márkahű közönség felépítéséhez. Minden esetben minőségi tartalmat szolgáltatunk látogatóinak és visszajelzésre ösztönözzük őket.

Komplex megoldások mikro, kis- és középvállalkozásoknak

Teljes körű szolgáltatásokat kínálunk, nem csak egy weboldalt kap, támogatásunkkal potenciális ügyfelekre tehet szert! A SmartConsulting csapatának tapasztalata végig kíséri cégét a teljes online folyamaton, a stratégia megtervezésétől a megvalósulásig.

Kapcsolatfelvétel

Ha unja az űrlap kitöltést, hívjon minket: +36 30 768 6917