Webáruház fejlesztés

Online szolgáltatásaink mindegyike webáruházak, weboldalak és egyedi webrendszerek létrehozásához és működtetéséhez kapcsolódik.

Álláspontunk szerint, minden kereskedelmi szegmensnek megvannak a maga sajátosságai, így sztenderdeket csak részben lehet alkalmazni. Az első fázisban elindult folyamatos kommunikáció segítségével, úgy alakítjuk ki a rendszereket, hogy hasznos ötletekkel javaslatokkal segítjük partnereinket, amelyek akár az értékesítés támogatásában, akár az adminisztrációban is kulcsfontosságúak lehetnek. Ezek az ötletek azután a fejlesztőink által beépülnek a renderekbe, hogy segítsék a vállalat hatékony és profitorientált működését.

Rugalmas megoldásaink egyaránt kielégítik mikro- és kisvállalkozások, de a magasabb szintű igénnyel bíró nagykereskedő és gyártó cégek igényeit egyaránt.

Nálunk a vevőbarát webshop nem csak a fejlesztés legmagasabb szintjét jelenti, üzletfejlesztési és online marketing menedzsereink szakértelme szintén hozzájárul az értékesítésre koncentráló webáruházak megalkotásában, tehát a fejlesztést igyekszünk minden lényeges oldalról megtámogatni, hogy a gyakorlatban eredményesen működő webáruházból tudjanak partnereink értékesíteni.

Komplex megoldások mikro, kis- és középvállalkozásoknak

Teljes körű szolgáltatásokat kínálunk, nem csak egy weboldalt kap, támogatásunkkal potenciális ügyfelekre tehet szert! A SmartConsulting csapatának tapasztalata végig kíséri cégét a teljes online folyamaton, a stratégia megtervezésétől a megvalósulásig.

Kapcsolatfelvétel

Ha unja az űrlap kitöltést, hívjon minket: +36 30 768 6917